TinyKeep (2014) скачати торрент безкоштовно

Рандомізація підземель у грі «TinyKeep» дозволяє насолодитися унікальним проходженням кожен раз в ролі забутого ув'язненого. Для того, щоб захиститися від нових ворогів, є породженнями магічного вогню, протагоністу необхідно використовувати все, що можна знайти в цих брудних печерах. Сморід, сморід від трупів інших зеків, а також ненависть до правителів, створити такі закони, змушує героя йти далі наперекір долі. Його мета – вийти на волю будь-яку ціну, незалежно від того, що доведеться принести в жертву, навіть якщо це буде душа. Але є можливість простіше – знищити своїх противників, і піти.

Для цього необхідно використовувати передові знання в області чарівництва, а також комбінувати атаки з холодним озброєнням. Карткова система боїв дозволяє застосовувати тільки ті атаки, які випадають випадково, але якщо використовувати їх своєчасно і правильно – вам не буде рівних. Сюжет звичайно простий, але він відображає саму тяжку долю протагоніста, який залишився один в підземеллі. Його не звільнили, тому що просто забули – така суть бюрократії у всі часи. І нікому не потрібна життя іншої людини, який вже отримав статус злочинця.
Phigames
Видавець:
Digital Tribe
Версія:
v 2.3c
Тип видання:
RePack
Вага:
252.5 Мб
Кряк:
Вшитий
Не вимагається
РПГ / Екшен / Пригоди / Інді / Американські / 2014 року
Назва:
Тіні Квп
Мінімальні системні вимоги Операційна система: Windows 7/ 8
Процесор: Intel Core i3, 2.4 ГГц
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: 512 Мб
Звукова карта: DirectX 9.0 c
Жорсткий диск: 1 Гб
Скріншоти
Відео до гри
Голосів: 62
Поділіться грою в соціальні мережі.
TinyKeep (2014) скачати торрент безкоштовно

Торрент PNG
Скачувань:
92
Розмір файлу:
20,27 Kb
Дата завантаження:
2-04-2017, 04:04