Російські Стрип Шашки (2003) скачати торрент безкоштовно

«Російські Стрип Шашки» - гра для чоловіків, що люблять красивих жінок і розуміють романтику цього настільного розваги. Взявши в руки чай або каву, можна спокійно вивчати поведінку суперника, який намагається вас обхитрити, роблячи помилкові ходи на дошці. Для того, щоб зрозуміти логіку противника, доведеться уважно спостерігати за його ходами, адже основною особливістю геймплея є прорив оборони, щоб доставити свою фішку до краю карти. Тоді вона отримати можливість безперешкодного пересування по косій лінії, що відкриває ймовірність знищення ворожих фішок на будь-якій відстані.

Безумовно, дамка дозволить вам мати перевагу над суперником, і навіть якщо вас заженуть в кут, то зловити все одно не зможуть через відсутність обмеження на пересування. Однак суттю гри є перемога над усіма шашками суперника, для чого необхідно вчасно блокувати підступи до краю свого боку, а також змушувати опонента виставляти свої фішки для їх знищення. Незважаючи на простоту правил у порівнянні з шахами, тут все одно доводиться думати головою, адже притаманна динамічність змушує міркувати швидше, поки вас не обіграли.
Maxim Khorin
Видавець:
FreeSweetGames
Версія:
v 5.2.13
Тип видання:
RePack
Вага:
41.61 Мб
Кряк:
Не вимагається
Мова інтерфейсу:
Російська
Мова озвучення:
Відсутній
Країна:
Росія
Жанр:
Міні ігри / Настільні / російською
Назва:
Russkie Strip Shashki
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP/ME/2000/98
  • Процесор: Pentium III 750 МГц
  • Оперативна пам'ять: 128 Мб
  • Відеокарта: 32 Мб
  • Звукова карта: DirectX
  • Жорсткий диск: 60 Мб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 66
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Російські Стрип Шашки (2003) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    107
    Розмір файлу:
    25.53 Kb
    Дата завантаження:
    6-07-2017, 16:11