The Wire Loop Game VR (2016) скачати торрент безкоштовно

У грі «The Wire Loop Game VR» треба одягнути на голову окуляри віртуальної реальності та поринути у проходження, яке вимагає від вас уважності і зосередженості. В опціях можна відрегулювати рівень дроту, яка є вашим шляхом для перемоги. Використовуючи сталевий круг, необхідно провести його прямо уздовж дроту, при цьому не зачепивши її, інакше доведеться починати рівень заново. Така проста забава приємна тим, що в разі торкання круга з металом відразу лунає звук, який свідчить про програші. Тому доводиться бути уважним, і з кожним рівнем шлях стане більш складним і непростим, адже проходження повинно бути складним заради інтересу.

Геймер може насолодитися цією простою грою, адже вона розвиває логіку і уважність, тому що іноді шлях стає занадто звивистим, і можна ненароком помилитися, проводячи своє коло за нього. Так що доводиться включати увагу на повну потужність, спостерігаючи за всіма вигинами і опрацьовуючи можливі дотику. До того ж проста забава дозволить вам відпочити від складних сюжетів РПГ і інших додатків ,вимотуючих своїми важкими сеттингами і способами прокачування. Просто пройдіться по кімнаті, розімніть м'язи спини і пройдіть рівень успішно.
MobileFusion Apps Ltd
Видавець:
MobileFusion Apps Ltd
-
Відсутній
Очікувані / 2016 року
Назва:
Вайр Лоп Гейм ВР
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows 10
  • Процесор: Intel i5-4590 або AMD FX 8350
  • Оперативна пам'ять: 4 Гб
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290
  • Звукова карта: DirectX 11
  • Додатково: пристрій для занурення у віртуальну реальність HTC Vive
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 63
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    The Wire Loop Game VR (2016) скачати торрент безкоштовно

    [attachment=0]