Siralim 2 (2016) скачати торрент безкоштовно

В RPG-грі «Siralim 2» ви будете подорожувати по печерах, знаходячи артефакти, вбиваючи монстрів і створюючи нових прислужників. Можна закликати дуже багато істот, що дозволяє вам встановити велику захист проти ворогів, але в силу деяких можливостей людини і обмежень доведеться застосовувати тактику на полі бою. Не забувайте про те, що необхідно підживлюватися енергією, щоб магії вистачало на всі ваші заклинання. Таким чином, доведеться розраховувати свої можливості і зіставляти їх з ситуацією на полі бою, де вас радо чекає кровожерливий монстр.

Чудовиська оберігають місцеві артефакти, або ж просто тут живуть – це в принципі неважливо. Головне, це використовувати свої сили для перемоги над ворогом, постійно прокачувати навики і створюючи нових призовних істот шляхом комбінації. Можливості вашого персонажа в чарівництві тут просто величезні, так що при бажанні він буде створювати комбінації різних заклинань, завдаючи величезний шкоди своїм супротивникам і тим самим надсилаючи їх на той світ. Він все-таки герой з людей, так що просто зобов'язаний вбивати монстрів своїми силами, адже це нормально.
Thylacine Studios
Видавець:
Thylacine Studios
-
Відсутній
Очікувані / 2016 року
Назва:
Сиралим 2
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows 7
  • Процесор: DualCore 2 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 4 Гб
  • Відеокарта: 256 Мб
  • Звукова карта: DirectX 11
  • Жорсткий диск: 200 Мб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 64
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Siralim 2 (2016) скачати торрент безкоштовно

    [attachment=0]