Robot Legions Reborn (2016) скачати торрент безкоштовно

Володіючи власною самосвідомістю у вигляді штучного інтелекту, робот з гри «Robot Legions Reborn» вирішив відстояти волю творців серед решти механізованого населення планети. Тому вам необхідно вміло керувати ним, щоб розстрілювати ворогів і при цьому зберегти свою броню для проходження на наступний рівень, а по досягненні фінішу всі пошкодження зникають. Завдяки изометрическому виглядом від третьої особи ви зможете стежити за пересуваннями кожного ворога, який прагне дістатися до вас і вступити в ближній бій або ж розстріляти з відстані. Кожен рівень передбачає збільшення складності.

Таким чином, поки ви дістанетеся до кінця всіх рівнів, то пройдете через справжню м'ясорубку, адже більш потужні роботи звернуть свою увагу на ізгоя, який вирішив суперечити їм. Вони підняли повстання і скинули людей як своїх творців, зробивши всю планету особистим будинком. Однак протагоніст розуміє, що в цьому немає ніякого сенсу, оскільки людство є причиною появи механізмів з штучним інтелектом, тому треба повернути старий порядок, щоб і далі рухатися в плані прогресу в світле майбутнє.
Skyboy Games, Sentry Games
Видавець:
Skyboy Games
-
Очікувані / 2016 року
Назва:
Робот Легионс Реборн
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP
  • Процесор: Intel Core Duo
  • Оперативна пам'ять: 256 Мб
  • Відеокарта: 256 Мб
  • Звукова карта: DirectX 9.0 c
  • Жорсткий диск: 128 Мб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 66
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Robot Legions Reborn (2016) скачати торрент безкоштовно

    [attachment=0]