Gravity Cat (2016) скачати торрент безкоштовно

Веселого кота з гри «Gravity Cat» належить пройти більше ста рівнів, в яких є небезпечні пастки у вигляді циркулярних пилок або ж інші потужні перешкоди, здатні відібрати життя у протагоніста. Керуючи персонажем, вам необхідно використовувати перемикачі для відкриття огорож, заважають пройти далі. Також реалізовано два режими проходження – у першому ви при попаданні на поверхню змінюєте гравітацію, а в другому можна використовувати цю здатність у будь-який момент, тим самим у геймера є шанс парити в повітрі, якщо швидко застосовувати цю силу.

Проте в обох випадках буде дуже складно пройти на високих рівнях до фінішу, оскільки головоломка тут передбачає постійне пересування пасток по площині, що викликає сумніви щодо можливостей котика. Він звичайно умілий персонаж, але для того, щоб пройти рівень, доведеться багато часу витратити на передбачення руху пилки і планування свого шляху. Так що допоможіть милому створення дістатися до фінішу, пройшовши всі рівні, і при цьому насолоджуйтесь геймплеєм і приємним саундтреком, супроводжуючим ваші пригоди на локаціях. Головне – пройти цілим і неушкодженим, щоб кіт залишився живий до кінця рівня.
Quiet River
Видавець:
Quiet River
-
Очікувані / 2016 року
Назва:
Гравити Кет, Гравітаційний Кіт
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP, 7, Vista, 8, 8.1, 10
  • Процесор: Intel Celeron 1.8 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 512 Мб
  • Відеокарта: 256 Мб
  • Звукова карта: DirectX 9.0
  • Жорсткий диск: 150 Мб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 65
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Gravity Cat (2016) скачати торрент безкоштовно

    [attachment=0]