Super Cane Magic ZERO (2018) скачати торрент безкоштовно

Є кілька героїв в грі «Super Cane Magic ZERO» які доступні для проходження, і дана РПГ володіє масою цікавих локацій. Однак вона виконана в стилі старих додатків, які раніше радували геймерів на приставки до телевізорів. Тому щоб насолодитися в повній мірі проходженням. Варто уважно розібратися в можливостях персонажа. Він може їсти будь-який предмет, але тільки їстівні продукти відновлюють здоров'я, в той час, як інші лише псують його. Так що якщо хочете пожувати камінь, то можете зробити це, але потім не журіться про смерть персонажа.

Кооперативне проходження дозволяє відразу чотирьом геймерам зайнятися подорожжю в цьому цікавому світі, який лише схожий на восьмибитную графіком, але насправді володіє чіткою візуалізацією. При цьому стилістика оточення досить елегантна і не ріже очі. Ще можна буде битися з ворогами, запускаючи в них каміння та інші предмети інтер'єру, але і меч також стане в нагоді в бою. Загалом, ще буде багато видів зброї і екіпіровки, які можна дістати, якщо обшукувати кожен скриня в локації. Вам буде цікаво прогулятися по цих місцях, і знайти для себе заняття.
Studio Evil
Видавець:
Studio Evil
-
Очікувані / 2018 року
Назва:
Супер Кан Магік Зеро
Мінімальні системні вимоги Скріншоти
Відео до гри
Голосів: 65
Поділіться грою в соціальні мережі.
Super Cane Magic ZERO (2018) скачати торрент безкоштовно

[attachment=0]