Dungeon Siege (2002) скачати торрент безкоштовно

12 рівнів стануть складним для проходження, тому що гра Dungeon Siege» створена для командної роботи. Вам відразу ж дається персонаж у вигляді сина фермера, якому довелося взяти зброю в руки, щоб викорінити зло. Джерело всіх проблем знаходиться в глибині країни, і щоб дістатися до нього, доведеться тренувати себе. Розум, Спритність і Сила є головними характеристиками, і тому в залежності від обраного зброї ви будете прокачувати їх. Можна створити універсального персонажа з одно розвиненими навичками, однак тоді не буде можливості робити найсильніші спеціалізовані атаки, що незручно в битві з босами.

Темні таємниці зберігаються в глибині країни, але від цього страждають всі поселення, і ви будете зустрічати місцевих жителів, які просять про допомогу. Вони дадуть вам напрямок, де знаходиться чудовисько, і заплатять стільки, скільки зможуть, але виконання побічних квестів гарантує додаткову прокачування характеристик, що допоможе в майбутньому. До того ж можна зустріти інших найманців. Які приєднаються до вас, а також купити віслюка в якості переносника вантажу. Лута буде багато, і його можна продавати, щоб витратитися на закупівлю кращого спорядження, адже далі попадуться сильні вороги.
Gas Powered Games
Видавець:
Gas Powered Games
Версія:
v 1.11.0.1462
Тип видання:
RePack
Вага:
1.12 Гб
Кряк:
Не вимагається
Мова інтерфейсу:
Російська
Мова озвучення:
Російська
РПГ / Екшен / Американські
Назва:
Облога Підземель
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Microsoft Windows 2000 / XP, 7
  • Процесор: Pentium II / Athlon 350 МГц
  • Оперативна пам'ять: 128 Мб
  • Відеокарта: 3D-відеоадаптер GeForce 2 або подібний
  • Звукова карта: DirectX 9.0 з
  • Жорсткий диск: 1,1 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 66
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Dungeon Siege (2002) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    35
    Розмір файлу:
    11,71 Kb
    Дата завантаження:
    24-03-2017, 07:50