Real Steel HD скачати гру на андроїд безкоштовно

Real Steel HD на Android відноситься до жанру екшн, шутер і файтинг. Гра створена за мотивами фільму «Жива сталь». Ви зможете модернізувати і створити такого робота якого захочеться. По мірі проходження гри, ви поліпшите йому броню і інші характеристики близько тисячі разів. Вас чекають два дуже цікавих режиму гри. Один відноситься до легкого режиму гри. А другий належить до важкого режиму гри. Керувати роботом дуже легко для цього вам буде потрібно сенсорний екран. Ви можете битися зі своїми ворогами поки вам не набридне або поки всіх переможете.

У першому режимі ви повинні відшукати собі гідного супротивника. У другому режимі ви повинні показати на що ви здатні і навіть більше для того, щоб виграти всі бої. В третьому режимі вам буде дана можливість покращувати і прокачувати свої навички та характеристики. Також ви будете вивчати нові рухи і нові комбінації. Спочатку вам буде представлено зовсім мізерну кількість роботів на вибір. Але поступово кількість роботів буде поліпшуватися і оновлюватися. Після кожного виграшу вам дається бали, які ви можете витратити на поліпшення деяких своїх характеристик. Також не забувайте покращувати броню і купувати оновлене зброю для подальшого бою.
Дата виходу:
Платформа:
на телефон, на планшет
Вшитий
Андроїд
Назва:
Real Steel HD
Мінімальні системні вимоги Скріншоти
Відео до гри
Голосів: 63
Поділіться грою в соціальні мережі.
Real Steel HD скачати гру на андроїд безкоштовно

[attachment=0]