GTA 3 High Quality (2016) скачати торрент безкоштовно

У грі GTA 3 High Quality» проведений рестайлінг всього оточення, замінені текстури, і тому проходження стає більш цікавим. Очам приємно спостерігати за тим, що відбувається на моніторі, тому що тепер немає розмазаних текстур, що дозволяє проходити сюжет і побічні квести тривалий час. Персонаж повертається додому, де його чекають проблеми з колишніми соратниками по банді. Також ворожі угруповання продовжують полювання на хлопців, а йому необхідно знайти Каталіну і Мігеля, які його підставили, і тому герой хоче довести, що він на щось здатний у своєму житті.

Однак для того, щоб протистояти ворогам і захистити друзів необхідно роздобути зброю. Інші міста відкриваються по міру проходження, і до того ж можна управляти будь-яким транспортом, який тепер виглядає набагато красивіше. Також замінено захід, додані фікси та інші елементи, які поліпшать гру, і тим самим дадуть можливість насолодитися нею. Полювання на людину з мафії може дорого обійтися протагоністу, але йому нічого не залишається, крім як помститися за зраду. Також він намагається знайти себе в житті, але в підсумку відбирає автомобілі у цивільних осіб прямо на дорозі і вбиває всіх підряд, тому що може зробити це.
Rockstar Games
Видавець:
Rockstar Games
Версія:
v 1.0
Тип видання:
RePack
Вага:
965.88 Мб
Кряк:
Не вимагається
Мова інтерфейсу:
Російська, Англійська
Гонки / Екшен / Шутери / Стрілялки / Пригоди / Відкритий світ / Від 3 особи / Американські / 2016 року
Назва:
ГТА 3 Висока Роздільна здатність
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP / Vista / Win7 / Win8
  • Процесор: Intel Pentium D / AMD Athlon 64 X2
  • Оперативна пам'ять: 1 Гб
  • Відеокарта: GeForce 6600 / Radeon 2400
  • Звукова карта: сумісна з DirectX 9.0 з
  • Жорсткий диск: 2 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 66
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    GTA 3 High Quality (2016) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    54
    Розмір файлу:
    19,59 Kb
    Дата завантаження:
    6-05-2017, 00:04