Кунг-Фу Панда: Легендарні легенди (2016) скачати торрент безкоштовно

Тай Лунг, По, майстер Тигриця та інші персонажі чекають вас у грі «Кунг Фу Панда: Легендарні легенди», щоб помірятися силами між собою. У кожного героя опрацьовані особливі атаки і стиль бою, і тому буде цікаво займатися проходженням. Є і сюжетна лінія, яка змусить вас піти в ту саму Долину, де і почалася історія. Хлопці намагаються здолати один одного, але при цьому забувають про істинної сутності єдиноборств – захисті, тому програш може статися, але при правильному вивченні всіх прийомів свого персонажа можна домогтися успіху.

Антагоністи намагаються захопити територію, і їм протистоїть група майстрів з Палацу Нефритового. Шифу наставляє їх, і тому хлопці можуть битися, знаючи, що ризикують здоров'ям не дарма. Хоча чи є сенс вбивати таких суперників, якщо ні теж є вихідцями з цього Палацу? Просто, все відбувається через недалекоглядність Шифу, який реально накоїв багато справ, і він винен перед своїм першим учнем Тай Лунгом. Але тепер вже не має значення історія, тому що жителі в небезпеці, і треба зупинити ворога, який збожеволів від люті. До того ж є й інші персонажі, які запам'яталися фанатам за мультсеріалу і мультфільмів.
Vicious Cycle Software
Видавець:
Little Orbit
Версія:
v 1.0
Тип видання:
Лицензия
Вага:
3.97 Гб
Кряк:
Присутній
Аркади / Екшен / Файтинг / Американські / 2016 року
Назва:
Панда Кунфу, Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows 7/ 8
  • Процесор: DualCore 2.5 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 2 Гб
  • Відеокарта: 512 Мб
  • Звукова карта: DirectX 11
  • Жорсткий диск: 5 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 65
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Кунг-Фу Панда: Легендарні легенди (2016) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    25
    Розмір файлу:
    20,41 Kb
    Дата завантаження:
    8-06-2017, 00:36