Guitar Hero 3: Legends Of Rock (2007) скачати торрент безкоштовно

«Guitar Hero 3: Legends Of Rock» - це гра, видана компанією Activision для любителів музики. Тут є боси в особі гітаристів відомих рок-груп, які будуть битися з вами за право називатися кращим музикантом. Однак після перемоги їх фігурки дістануться вам в якості нагороди за проходження рівня. Сюжет розділений на дві частини – для одиночного проходження і присвячений мультиплееру. У першому випадку протагоніст укладає контракт з продюсером на ім'я Лу, однак невдовзі група розуміє, що насправді вони продали свої душі Дияволу, а розірвати договір вже не можна.

Тому доведеться перемогти спонсора прямо в Пекло, щоб повернутися назад на Землю. А ось мультиплеер дозволяє вам стати гітаристом, а товаришеві – басистом. Ви разом йдете простори Японії і набираєте собі популярність, як раптом невідомий чоловік на концерті влаштовує пожежу, чому гинуть люди. Групу садять у в'язницю, і там з'являється все той же Лу, пропонує зіграти для ув'язнених заради дострокового звільнення. Однак після концерту він забирає протагоністів в Пекло, де їм доведеться ідеально зіграти кілька концертів, щоб отримати можливість повернення назад додому.
Aspyr
Видавець:
Activision
Версія:
v 1.0
Тип видання:
Лицензия
Вага:
3.22 Гб
Кряк:
Є
Мова інтерфейсу:
Російська, Англійська
Мова озвучення:
Російська, Англійська
Аркади / Симулятори / Американські
Назва:
Гітар Хіро 3: Легенди Року
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP
  • Процесор: Intel Pentium D (Dual Core) 2.8 ГГц або AMD Athlon 64 3500+
  • Оперативна пам'ять: 1 Гб
  • Відеокарта: 256 Мб
  • Звукова карта: DirectX 9.0 c
  • Жорсткий диск: 5.1 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 62
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Guitar Hero 3: Legends Of Rock (2007) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    38
    Розмір файлу:
    16.79 Kb
    Дата завантаження:
    16-05-2017, 01:05