Принц Персії: Два Трону (2005) скачати торрент безкоштовно

«Принц Персії: Два Трону» - гра, в якій закінчаться страждання героя, і кинджал часу буде відданий богині Часу Кайлине. Проходження починається з моменту повернення хлопця і Імператриці назад у Персію, де вони бачать індійського візира. Виявилося, що з-за зміни подій в минулій частині візир вижив, дізнався про силу пісків часу і зрозумів, що з допомогою кинджала можна вбити імператрицю і поглинути пісок, завдяки яким він стане богом. Так і сталося, і ось Кайлина мертва, герой втік і прихопив з собою кинджал Часу. Тепер він спробує повернутися і вбити антагоніста, але для цього необхідно нормальне зброю.

Через зараження тимчасовими силами хлопець часто став перетворюватися в своє альтер-его, але він зміг знайти мертвого батька, поруч з яким лежав меч Світла. Саме цей артефакт допоможе перерізати горло новому божеству та його генералам, які стали монстрами. Тепер залишилося пробратися повз охорони, вбити антагоніста, і війна закінчиться. Але тут після відходу Кайлины альтер-его намагається захопити владу над тілом персонажа, створюючи ілюзії і зводили його з розуму. Однак після перших хвилин стає ясно, що ворог не буде нападати, і тут принцеса Фара докричалась до принца, пояснивши йому, що треба йти звідси, і тоді він прокинувся.
Ubisoft Montreal
Видавець:
Ubisoft Entertainment
Версія:
v 1.0
Тип видання:
RePack
Вага:
827.18 Мб
Кряк:
Вшитий
Мова інтерфейсу:
Російська
Мова озвучення:
Російська
Країна:
Канада
Жанр:
Екшен / Пригоди / Від 3 особи
Назва:
Prince of Persia: The Two Thrones
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP, Vista, Win7
  • Процесор: 1.5 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 512 Мб
  • Відеокарта: 128 Мб
  • Жорсткий диск: 1280 Мб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 65
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Принц Персії: Два Трону (2005) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    65
    Розмір файлу:
    16.81 Kb
    Дата завантаження:
    16-04-2017, 02:47