Alien Shooter 2 (2007) скачати торрент безкоштовно

Двовимірний шутер «Alien Shooter 2» славиться своєю особливою атмосферность, яка складається з унікального саундтрека, а також постійної м'ясорубки і відмінного озброєння. Тут все лабораторії виглядають унікально, і якщо десь є подібні локації, то вони скопійовані з цієї гри. Тому ви можете насолодитися проходженням, яке включає в себе кампанію з сюжетом про корпорацію МАГМА, устроившую експерименти над живими істотами і провалившую їх. Природно, серед живих істот були ув'язнені, а також агресивні види тварин, тому результати лабораторних робіт вкрай дратівливі. Особливо на солдатів зі зброєю.

Ви будете отримувати досвід і гроші, внаслідок чого підніметься рівень і можна буде підвищити рівень навичок. Ці навички необхідні для використання різного озброєння, яке можна купити за гроші в перервах між місіями. Для того, щоб дістати гроші, варто позбирати випав з монстрів лут, а там вже можна придбати серйозні гармати. Також використовуйте турелі на відстані, керуючи ними. Це зробить вас невразливим і дозволить розправлятися з натовпами ворогів, отримуючи бонусні очки досвіду.
Sigma Team
Видавець:
1C
Версія:
v 1.0
Тип видання:
Лицензия
Вага:
2.02 Гб
Кряк:
Не вимагається
Мова інтерфейсу:
Російська
Мова озвучення:
Російська
Аркади / РПГ / Екшен / Шутери / Стрілялки / Американські
Назва:
Алиен Шутер 2
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP/2000/Vista/7
  • Процесор: 1,7 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 256 Мб
  • Відеокарта: 32 Мб відеопам'яті
  • Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0
  • Жорсткий диск: 2,5 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 61
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Alien Shooter 2 (2007) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    104
    Розмір файлу:
    10,59 Kb
    Дата завантаження:
    10-06-2017, 22:26