Guards (2016) скачати торрент безкоштовно

Четверо відважних героїв встали на захист своєї батьківщини, адже в грі «Guards» до них наближаються орди демонів. Цікава графіка і візуальний стиль, в якому виконані протагоністи, дозволяє насолодитися проходженням. Є вісім персонажів на вибір, і кожен з них володіє своїм набором умінь. Можна використовувати магію і купувати зачаровані предмети на гроші, які випадають з ворогів. Камера виконана в ізометричному виді, а тому ви будете бачити все поле бою. Після проходження декількох етапів рівня прийде Бос, керуючий вторгненням на даній локації. Боротися з ним буде набагато важче, тому що цей гад періодично ховається за своїх підлеглих.

Однак, незважаючи на великий набір умінь і велике здоров'я Боса його можна здолати, використовуючи різні тактики бою. Вашими героями стануть воїни, чаклуни, берсерки та інші представники різних класів. Вони забезпечать захист, атаки ближнього бою і далекобійні удари по площі магічними елементами. Також деякі заклинання дозволяють створювати активний захист, яка сховає вас від нападу ворога, пошкоджуючи його элементальной магією. Сила цих умінь дозволяє зруйнувати багато персонажів, які перебувають у ворожій армії. Намагаючись захистити свою землю від вторгнення, ви звільните людей і захищати їх.
Battlecruiser Games
Видавець:
Battlecruiser Games
Версія:
v 1.1
Тип видання:
RePack
Вага:
133.5 Мб
Кряк:
Вшитий
Мова інтерфейсу:
Російська, Англійська
Мова озвучення:
Не вимагається
Стратегії / Пригоди / Інді / Американські / 2016 року
Назва:
Гуардс, Гвардія
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP SP3
  • Процесор: Pentium або AMD 700 МГц
  • Оперативна пам'ять: 1 Гб
  • Відеокарта: 256 Мб
  • Звукова карта: DirectX 10
  • Жорсткий диск: 263 Мб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 64
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Guards (2016) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    142
    Розмір файлу:
    10.91 Kb
    Дата завантаження:
    13-03-2017, 06:02