Черв'ячки: Clan Wars (2013) скачати торрент безкоштовно

«Черв'ячки: Clan Wars» - гра, де зійдуться в битві клани за право панувати на планеті. Тут командні баталії будуть взяті під облік, і геймери зможуть спостерігати за статистикою проходження, в якій відображаються всі перемоги і поразки. Черв'яки – вояки сильні, і володіють силою, яка здатна і повалити ворогів, і геймерів підкорити. Бо вони давно живуть, і Team17 випускає їх мало не кожен рік. Так що коли скачаєте, ви самі зрозумієте, чому вони дах людям зносять. Такого геймплея немає ніде, і кожна зброя тут тільки спочатку здається безглуздим і смішним. А потім стає незамінним.

Затягне так, що і про час забудете, і про все інше. У цій версії додали можливість збереження під час перестрілок за рахунок ходу, і це на щастя не ламає баланс. Вони знову буду розстрілювати один одного в 2,5 D, причому постараються бути влучними. Це і є характеристика ІІ – небагатослівний, нехитрий і влучний. Бо з ворогами довго морочитися не варто – як тільки знайшли вигідну позицію, відразу починайте артилерійський обстріл, інакше буде зле. Використовуйте найвигідніші знаряддя, тому що те ж саме буде робити супротивник. У мультиплеєра зовсім важко доведеться, тому що інші вже дізналися тонкощі, але це і робить проходження цікавим.
Team 17 Software
Видавець:
Team 17 Software
Версія:
v 1.0.185
Тип видання:
RePack
Вага:
4.79 Гб
Кряк:
Вшитий
Стратегії / Стрілялки / Ігри на двох / Від 3 особи / Американські
Назва:
Worms: Clan Wars
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP/Vista/7/8
  • Процесор: 2.5 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 2 Гб
  • Відеокарта: 512 Мб
  • Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0
  • Жорсткий диск: 2.11 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 65
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Черв'ячки: Clan Wars (2013) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    48
    Розмір файлу:
    29.45 Kb
    Дата завантаження:
    20-07-2017, 21:54