Черв'ячки: Reloaded (2010) скачати торрент безкоштовно

Перероблена гра «Черв'ячки: Reloaded» пропонує винищувати ворогів в різних режимах. Є режим проходження, у якому карти генеруються разом з правилами випадково. Також можна брати участь у складних режимах або кооперативі. Ваші підлеглі повинні стріляти ворогів, щоб перемогти їх і принести перемогу своєму командирові. Для цього необхідно використовувати кожен хід, на який видається час, тому що довго тягнути не можна. Визначтеся зі зброєю, яку вам необхідно, адже тут є і бункеролом, і отруйний удар, а також пристосування у вигляді електромагніту або крадіжки.

Електромагніт – це спеціальний пристрій, яке розміщується неподалік від персонажа і змінює траєкторію польоту снаряда в залежності від власного кольору. Синя розфарбування свідчить про те, що пристрій буде відштовхувати снаряди, а червона – притягувати. Це зручно для створення пасивного захисту, але подібна річ швидко знищується на полі. Крадіжка – це здатність, яка застосовується на ворожому НПС і дозволяє відібрати у нього будь-яку екіпіровку, але тільки одну. Ще є мітка смерті, і вона робить позначеного ворога вразливим до подвійного втрати від будь-якої зброї.
Team 17 Software
Видавець:
Team 17 Software
Версія:
v 1.0.0.478
Тип видання:
RePack
Вага:
4.79 Гб
Кряк:
Вшитий
Мова інтерфейсу:
Російська, Англійська
Стратегії / Американські
Назва:
Worms: Reloaded - Game of the Year Edition
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP/Vista/7/8
  • Процесор: 1.25 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 1 Гб
  • Відеокарта: 128 Мб
  • Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0
  • Жорсткий диск: 3.5 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 65
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Черв'ячки: Reloaded (2010) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    111
    Розмір файлу:
    29,45 Kb
    Дата завантаження:
    16-05-2017, 19:47