Paladins (2016) скачати торрент безкоштовно

«Paladins» - гра в жанрі командного шутера для декількох геймерів, і бажано насолоджуватися проходженням по мережі. Світ сповнений фентезійної магії, зброї древньої раси, і в підсумку є ельфи, дракони, гобліни та інші персонажі. Народи тут ворогують, найманці вбивають один одного, в загальному – веселе життя без всяких на те причин. Звичайно, вбивство не заохочується, але краще нехай ці натовпи ідіотів перестріляють самі себе, ніж потім владі доведеться застосовувати проти них силу. І в цьому хаотичному екшені ви будете приймати участь, але не заради перемоги, а щоб насолодитися геймплеєм.

Дракони використовують механізми, щоб літати, і розмір тіла у них такий же, як і у всіх інших. Б'ються ці тварюки суворо, люто, але при цьому постійно потрапляють на контратаки, так що боротися з ними можна. Щоб відправити на той світ якомога більше ворогів, використовуйте тактику під час бою, інакше вас змусять піти з життя, що неприємно, коли повний боєзапас, і було палке бажання всіх навколо рознести на атоми і молекули. Без підготовленого плану поведінки на полі бою взагалі нічого робити – геймери будуть рвати вас, як ганчірку, і навіть самі потужні закляття не допоможуть. Тому ознайомтеся з усіма можливостями свого персонажа, навчитеся користуватися зброєю максимально ефективно, і сміливо вступайте в битву.
Hi-Rez Studios
Видавець:
Hi-Rez Studios
Версія:
v 1.0
Тип видання:
Лицензия
Вага:
71 Мб
Кряк:
Не вимагається
Мова інтерфейсу:
Російська, Англійська
Аніме / Екшен / Шутери / Стрілялки / Пригоди / Виживання / Від 1 особи / Американські / 2016 року
Назва:
Паладини
Мінімальні системні вимоги
  • Операційна система: Windows XP/ Vista/ 7/ 8
  • Процесор: Core 2 Duo 2.5 ГГц/ Althon X2 2.7 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 2 Гб
  • Відеокарта: 512 Мб
  • Звукова карта: DirectX 9.0 c
  • Жорсткий диск: 10 Гб
  • Скріншоти
    Відео до гри
    Голосів: 62
    Поділіться грою в соціальні мережі.
    Paladins (2016) скачати торрент безкоштовно

    Торрент PNG
    Скачувань:
    35
    Розмір файлу:
    1.77 Kb
    Дата завантаження:
    19-07-2017, 11:48